TYVERIMÆRKER – læs om forskellige typer her - Mærkning.dk: Specialister i tyverisikring

Mærkning.dk
Mærkning.dk
Gå til indhold

TYVERIMÆRKER – læs om forskellige typer her

Tyverimærkning

Permanent tyverimærkning er en vigtig del af den forebyggende sikkerhed

 UANSET OM DU ER EN VIRKSOMHED, INSITUTION, FORENING ELLER PRIVAT!   
Tyverimærkning af alt dit udstyr!
Sæt fokus på tyverisikring af dit it-udstyr og øvrige værdigenstande. Det forhindrer uønskede gæster i at kommer på samme ide. Med tyverimærkning fra Mærkning.dk får du overblik og kontrol over alle dine værdigenstande og it-udstyr. Permanent tyverimærkning er en vigtig del af virksomhedens forebyggende sikkerhed.

   VI HAR TYVERIMÆRKNING TIL ALT  
AluMark
AluMark giver hvert objekt en unik identitet, der let kan spores tillbage til ejeren. AluMark kombinerer moderne høje krav til sikkerhed, enkelhed og effektivitet.
SoftMark + SoftMark Mobil
SoftMark er vores seneste tyverimærkning, der giver objekter en unik identitet og efterlader en permanent mærkning, der er let at spore til den retmæssige ejer.

EasyMark
Mærkbar lettere! Den nye generation af anti-tyveri-mærkning. EasyMark er vores nyeste innovation og den nyeste generation af anti-tyveri-mærkning.

MærkeDNA
DNA-mærkning er en ny teknik til tyverisikring af dine værdigenstande. Mærkningen bliver synlig i UV-lys, MærkeDNA væsken indeholder unikke mikropunkter som kan aflæses med mikroskop af politiet.


Mærkning for elev-PC
Effektiv mod tyveri og giver hver computer en unik identitet, som er sporbart. Vi har de mest moderne løsninger, uanset om du ejer eller leaser dine computere.
Anden Mærkning
RFID, NFC, void, Tag DNA, skabelon eller profil tagging? Aftaglige etiketter i vinyl med identificerende tekst. Mærkning kan også udstyres med virksomhedens logo.
Tyverimærkning af  Tablets og Smartphone
Der findes flere forskellige løsninger til tyverimærkning af tablets og Smartphones, der hver især har forskellige fordele. Blandt de mest populære er:

AluMark – er en mærkningstype, der primært anvendes til tyverimærkning på tablets, smartphones, og håndværktøj . AluMark tyverimærkningen har en indbygget valgfri ID-tekst på bagsiden som vulkaniseres ind i den mærkede genstand. AluMark består af et synligt forskilt med navn, logo og andre oplysninger, samt et skjult underskilt, der er limet på med speciallim.

  MÆRKBAR MERE SIKKER  
Tyverimærket IT-udstyr

Er ikke attraktivt for tyven, fordi det er nemt at se, hvem den rigtige ejer er, også hvis man forsøger at fjerne mærkningen.

  BRUG TYVERIMÆRKNING   
Kontakt os
Så sender vi dig 4-6 gange årligt seneste nyt, invitationer og særlige tilbud.

Mærkning.dk - Tovesvej 2, 3000 Helsingør (En del af uniff Gruppen)
+45 50 40 26 65 |  +45 60 61 31 09
info@mærkning.dk

Copyright Mærkning.dk | CVR. 20013184 | Handelsbanken


SIKKERHED, DER ER MÆRKBAR
Undgå tyverier, og få samtidig styr på alt værdifuldt udstyr i din virksomhed. Med en tyveri -og inventarmærkning fra Mærkning.dk falder risikoen for, at noget forsvinder. Enkelt, effektivt og sikkert.
GENVEJE
Tilbage til indhold